RockStation

AETHERIUS OBSCURITAS - Megjelent a "Mártír"!

Teljes egészében meghallgatható, és rendelhető a zenekartól!

2020. április 20. - rockstation

aethericusmartyr.jpgÁprilis 15-i dátummal megjelent a zenekar hatodik nagylemeze a Paragon Records USA és a Grimm Distribution égisze alatt! A lemez idehaza egy különleges, limitált változatban kapható, 6 paneles digi-pack CD formátumban, 12 oldalas booklettel.

Limitált "Mártír Pack" is rendelhető a csapattól, amely tartalmazza a digipack CD-t, egy Mártír pólót a kívánt méretben, és egy üveg Mártír sört, ami egy éjfekete stout, prémium kakaó- és kávébab hozzáadásával készült fekete, testes sör. A krémes kortyérzet és a domináns pörköltmalátás jegyek mellett visszafogott komlózás jellemző rá. Édes, tartalmas utóízét a benne lévő laktóz is erősíti. A 972 sörök gyártója és a zenekar közreműködésének eredménye. A limitált Mártír pack ára 5990Ft! Rendeléshez írjatok a viktor.vagvolgyi@gmail.com-ra, vagy a zenekar facebook oldalán küldjetek üzenetet!

A fizikai formátumon kívül az albumot Apple Music-on és Spotify-on is megtaláljátok, valamint a Black Metal Promotion jóvoltálból YouTube-on is meghallgatható teljes egészében!

A felvételeken a szokásos duó alkotott, Zson a dobok mögött, és Viktor a többi hangszeren.

Egy-egy dalban vendégszerepel a norvég black metal szcéna két emblematikus alakja, Jontho a Ragnarok-ból és Kaiaphas az Ancient-ből!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9515624712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum