RockStation

Ismét Tömik a fejed! - Megérkezett a Beyond új klipje!

2020. április 22. - theshattered

beyond_2020_04.jpgÁprilis 15-én, a GrundRecords gondozásában megjelent a Beyond zenekar új lemeze, az Elhagyott város, most pedig megérkezett a második klip is az albumhoz. A koncertvideókkal gazdagon telített, nem kevés iróniával telített videó nálunk debütál, lehet a play gombra tenyerelni!

A dalról a zenekar énekese, Parajdi "Para" Tamás így nyilatkozott: "A "Tömik a fejed 2" az 1995-ös Tömik a fejed albumunk mondanivalójának 2020-as leképezése. Nem kormányellenességről van itt szó, hanem általánosan a média szavahihetőségéről. Szavak háborújáról, amit mi emberek hallunk, látunk és a hallottakból, látottakból leszűrjük a magunk igazát. Miután ma már mindenki egyben egy médiaszemély is lett a közösségi portálokon, így szép csöndben kialakult egy gyűlölet civilizáció. A múltat átszínezzük, a jövőt elsötétítjük és egymás ellen uszítjuk embertársainkat, miközben otthon ülünk a karosszékben és dörzsöljük tenyerünket. A tisztán látható hazugságokat is képesek vagyunk igaznak vélni és az igaz tényeket hazugnak nevezni attól függően, hogy melyik "oldalon" állunk. 1995-óta a helyzet csak rosszabb lett. A zenészek konyhatündérek, vagy beszélgető show sztárok lettek, a nagy nevek eltűntek, a különcök híresek lettek, a médiaszereplők jelmezes bohócokká váltak. Mi emberek meg tapsoljuk őket, elfelejtve, hogy kik is ők valójában. Lassan ők is elfelejtik..."

Az album, a vírushelyzetre való tekintettel egyelőre csak digitálisan érhető el, de ha helyreáll a világ rendje, természetesen CD-n is megjelenik! Érdemes lesz kivárni!

beyond_elhagyott_varos_cover_2000_signed.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr115630906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum