RockStation

Keith Flint előtt tisztelegne az új albumán a The Prodigy

2020. május 14. - theshattered

the-prodigy-promo.jpgA tavaly elhunyt frontemberük, Keith Flint előtt tisztelegne az új nagylemezén a The Prodigy. A 2018-as No Tourists utódjára már készülnek a dalok, Liam Howlett gyúrja az ötleteket, de hogy mikor lesz meg ennek az eredménye, egyelőre még nem ismert.

A volt tag, Leeroy Thornhill ezt nyilatkozta: "Tudom, hogy Liam be akarja fejezni azt a The Prodigy-albumot, amin épp dolgozik. Nem tudom, hogy hogyan is áll most vele."

Keith Flintről ezt mondta Thornhill: "Lesújtó, hogy nincs már velünk. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá, de mindig mosolyogva emlékszek vissza. Az a srác egyszerűen elhozta a boldogságot több millió ember számára. Ő hozta meg a döntést arról, amit tett és nem számít, mennyre fáj, vagy mi mennyire bánjuk azt."

A fenti interjúrészleteket tartalmazó eredeti interjú két részét ITT és ITT találjátok meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6415692822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum