RockStation

Már kétórányi közös zenéje van Matt Pike-nak és Brent Hindsnek

2020. május 14. - theshattered

0mastodon2017_32_eredmeny.jpgEgy nem is olyan régi gitárpedálos reklámot leszámítva elég nagy a csend a High On Fire agya, Matt Pike és a Mastodon gitárosa, Brent Hinds által alkotott formáció körül. A várhatóan igen beteg eredményt produkáló szövetségnek egy interjú szerint már kétórányi közös muzsikája van, ha minden jól megy, a járványhelyzet után folytatják a dalok pofozgatását.

Matt Pike: "Hát, úgy volt, hogy mostanra meglesz, de egy kicsit lelassultunk a karantén miatt. A terv az volt, hogy elmegyek Brenthez a következő Sleep turné után, vagy valami és együtt lógunk, leülünk zenélni.

Vannak már kész dolgaink, de nem egy hatalmas rakás. De már biztosan megvan... Olyan két órányi ötlet, azokat rakosgatjuk össze, tudod. Érezni a másikat és különbözőnek lenni... Úgy akarjuk megcsinálni, hogy más emberek legyenek az egészhez. Más basszusgitárosok, más dobosok, más énekesek, más tamburinosok, ilyesmi. (nevet)"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6315690062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum