RockStation

Szűk példányszámos újrakiadást kap a Rex Brown-könyv!

2020. május 16. - theshattered

pantera_konyvbemutato.jpgEgy száz darabban limitált harmadik szériát kap a Pantera basszusgitárosának, Rex Brownnak az önéletrajzi könyve. A hivatalosan A Pantera igaz története belső szemmel címre hallgató olvasmány kizárólag Dudich Ákos weblapján keresztül lesz csak beszerezhető, mutatjuk a részleteket!

"Amikor 4 és fél évvel ezelőtt eldőlt, hogy megjelentetjük Rex Brown önéletrajzát, becenevén a Pantera-könyvet, nem gondoltuk volna, hogy ekkora siker lesz. Azóta megért egy újabb kiadást és az is elfogyott az utolsó szálig. Tisztelet a rajongóknak!
Körülbelül két és fél éve nem kapható a mű, de ezalatt annyian kerestétek, hogy végül úgy döntöttem, csinálok egy harmadik kiadást a könyvnek, mondjuk szűk 100 példányban, hogy beszerezhessék mindazok, akik lemaradtak hajdan erről a kezdeményezésről, de ne is maradjon a nyakamon egy rakás példány. A mai naptól tehát újra rendelhető A Pantera igaz története belső szemmel, amely holnap (2020.05.13.) megy nyomdába, tehát cirka tíz nap múlva (2020.05.23.) lesz kézbevehető. A könyvesboltokban ne keressétek, csak tőlem lesz vásárolható, a fenti linkről.
Most pedig, Walk!

Ákos"

Ha meg szeretnétek venni a könyvet, IDE KATTINTVA tehetitek meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5415697382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum