RockStation

The Shift - Új dallal jelentkezett a 10 Years

2020. május 18. - theshattered

10years2020.jpgEgy vizuállal támogatta meg a legújabb dalát, a The Shiftet a 10 Years. A nagylemezzel legutóbb 2017-ben jelentkezett csapat friss tétele lentebb látható, nagylemezről egyelőre nincs hír, de valószínű, hogy azt is be fogják jelenteni a közeljövőben.

Jesse Hases: "Sosem akartuk újraalkotni, amit már egyszer megcsináltunk a múltban. Tudtuk, hogy embert próbáló lesz megtalálni, mi is van még bennünk. De ha nem helyezel magadra nyomást, akkor meg sem próbálsz növekedni. A kezdettől fogva a zene nekünk egyszerre volt terápiás- és kifejezőeszköz. Hagytuk magunknak, hogy élvezzük a folyamatot, hogy sebezhetőek legyünk és hogy beszéljünk az érzelmeinkről. Visszamentünk a zeneszeretetünk gyökeréig, de azzal az érett gondolkodással, amivel most rendelkezünk. Egy bölcsebb és fejlettebb nézőpontból sikerült megfogni az alkotás szeretetét."

Jesse Hases: "Amikor tavaly ősszel stúdióztunk, épp a világ akkori helyzetét elemeztük, ekkor írtuk meg a The Shiftet. A társadalom annyira elhidegült, hogy már semmi egység nincs. Amikor beütött a járvány, jó volt végre látni az emberiség pozitív oldalát is. Rájöttünk, hogy mindannyiunkat érint a dolog. Választhatsz más nézőpontot, de ugyanabban a helyzetben vagyunk."

Brian Vodinh: "A dalszöveg a társadalom polarizációjáról szól, valamint az embernek a Földre való hatásáról. Azon gondolkodtunk, hogy az ember hogyan lehet a Föld vírusa. Van valami felfoghatatlanul különleges abban, hogyan mi, mint zenekar alkotunk. Megjárjuk a poklot is, szembenézünk a ránk váró kihívásokkal, de végül megéri az eredmény. Ugyanakkor a dal világ széttagoltságára is rámutat. Mindent átitat a politika. Mindenki mérges a másikra. Sokkal jobbak vagyunk, amikor összefogunk."

Jesse Hases: "Még ennyi idő után is a 10 Years egy egyfajta testvériség. Az életem nagy részét azzal töltöttem, hogy elérjem, amit nem is gondoltam volna, hogy sikerül ezekkel a srácokkal. Elmondhatatlan, őrült, lenyűgöző kaland ez azóta, hogy Brian először megkért, hogy csatlakozzak a zenekarba. Ez a tizenkilencedik születésnapján volt. Ellentmondtunk minden szabálynak és így folytattuk az életünket. Zavar, amikor az emberek nem törekednek arra, hogy élvezzék, amit az élet ad. Az élet csodálatos tud lenni, ha tényleg mész és mindent megpróbálsz. Ilyenkor megmutatja neked a szépséget - és ez az, amit ez a zenekar adott nekem."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2415703010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum