RockStation

Szüless meg újra - Itt egy új Tankcsapda-dal

2020. május 19. - KoaX

tankcsapda_2018.jpg

A következő napok biztosan a debreceni trióról fognak szólni. A Tankok a múlt héten forgattak egy új klipet egy új dalhoz, amit elméletileg holnap (szerdán) láthat a nagyérdemű. Ez azért még nem minden! A srácok összesen két új dalt fognak bemutatni nekünk és a két új dal mellett sem hagynak minket pihenni. Túl vagyunk a Jim Beam whiskey-n, most meg jön két autós koncert! Részletekért nyomj a tovább gombra.

Kezdjük a dallal, és amíg hallgatod a Szüless Meg Újra című szerzeményt elmondjuk, hogy mi is a pálya most.

A srácok nem bírják ki, hogy ne koncertezzenek, ezért kitalálták, hogy autós koncertet adnak Debrecenben (május 29.) , illetve Székesfehérváron (május 30.) Mit takar ez? Nagyjából bő egy órás koncerttel készül a zenekar, ahol az új dal is elfog hangzani. A külföldön már kipróbált, autósmozi-jellegű előadás debreceni helyszíne a repülőtér lesz (kb. 600 autó), Székesfehérváron pedig egy kisebb helyen kerül megrendezésre a koncert, ott nagyjából 300 kocsi fér majd el a küzdőtéren. Ha minden igaz, és a csillagok is jó helyen fognak állni, akkor ezeket a koncerteket is nézhetjük majd online!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3715706696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum