RockStation

Új, sötét projektre készül Tom G. Warrior

2020. május 28. - theshattered

tom-gabriel-warrior-.jpgEgy egyelőre meg nem nevezett név alatt futó projekt lemezének kiadására készül Tom G. Warrior, a Celtic Frost és a Tritpykon, valamint a Hellhammer soraiból ismert veterán muzsikus. A legenda egy, a közelmúltban adott interjúban mesélt a formációról, amiről habár elég sokat elárult, még mindig elég sok kérdőjelet hagyott a fanoknak. Az egyik ebből a név.

"Egy Niryth nevű projektben voltam, de én és a dobos ugyanabból az okból, ami miatt ki kellett raknunk egy tagot a Triumph Of Deathből (és ezek nagyon-nagyon fontos, létfontosságú, megkerülhetetlen okok voltak) én és a dobos, Pidi Leuenberger otthagytuk a Niryth sorait. De ekkorra már másfél évnyi munka benne volt az anyagban. Felvettük, ráadásul az én kiadóm neve alatt (mi adtuk hozzá a pénzt), így az egész anyag az én tulajdonom, véleményem szerint nagyon erős csomagról van szó. Az egyik legjobbról, amit valaha megírtam. Pont ma volt egy videókonferenciám a Nuclear Blasttel. Megváltoztatjuk kicsit az dalokat, hozzáadunk három új számot és valaminkor az év későbbi részében ki is adjuk a lemezt. Nagyon bizakodó vagyok."

"Más név alatt fog megjelenni. Kiléptünk a Niryth-ből, ráhagytuk arra az emberre, aki azt kitalálta. Tiszta lappal akartunk indulni, nem akartunk semmi rossz szájízt mellé. Így lett egy új zenekar, aminek a részleteit hamarosan meg fogjuk osztani."

"Már teljesen kész lenne és már a stúdióban lennénk, ha nem lenne ez az egész karanténhelyzet. Másfél hónapja Németországban lett volna egy komolyabb felvétel és egy fotózás. Minden törölve lett, mert minden nemzetközi szervezésű lett volna és nem volt semmilyen utazásra lehetőség. Ez volt a COVID-19 minket érintő hatása. De mindent újraterveztünk, úgyhogy meglátjuk, hogy hogyan is lesz végül."

"Nagyon sötét zene lesz, de nem heavy metal. Nem is doom metal, vagy ehhez hasonlók. Nehéz leírni. Helyenként súlyos, de groove-os és pszichedelikus is. Néha meg majdnem annyira lebegtető, mintha Pink Floyd lenne. De egyúttal nagyon sötét, nagyon dallamos, nagyon elbűvölő és hipnotikus is."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7015719916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum