RockStation

Elkészült a Soilwork daltrilógiájának zárófejezete

2020. június 01. - theshattered

soilwork2018.jpegA Death Divinerrel zárja az utóbbi időben készített tematikus dalhármasát a Soilwork. A Feverish-sel és a Desperadoval megkezdett sor utolsó fejezete és annak videója az alábbiakban található meg. Természetesen az első két rész is ott mosolyog, ha nem láttátok, hallottátok volna őket.

"A Death Diviner a Feverish-trilógia utolsó fejezete, a Feverish és a Desperado című dalokkal megkezdett út vége. A három dal átfogó témája egy próba volt a túlvilági dolgok, a test által nem fel nem fogható érzelmek és az kétségbeesés leírására, amiket akkor érzel, amikor valami nálad sokkal nagyobb hív téged, amiről tudod hogy ha eléred, beszélsz vele, fogod életedben először érezni a valahová tartozás érzését. Elvégre ez az, amit mindannyian hiányolunk, nem? Mindannyian szeretnénk valahová tartozni, de valami mindig hiányzik. Mindig ott van a vágy, az a kissé kellemetlen érzés hogy ennél sokkal több is lehetnél, ha egyszerűen csak valahol máshol lehetnél, egy lélektárssal, aki tud mindent, amin átmentél és nem ítéli meg egy cselekedeted sem, még akkor sem, ha annak idején az egyetlen lehetséges megoldás volt. A Death Diviner nem ad válaszokat. A Feverish-trilógia sem ad válaszokat. De megadja a 'Mi lett volna, ha...?' kérdését, ami talán megváltoztathatja az egész életedet."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2215731900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum