RockStation

Új dalokon dolgozik a Disturbed is!

2020. június 20. - theshattered

disturbed_2018.jpgA jelenlegi helyzetben a legtöbb zenekar dalírással üti el az idejét, ami rendben is van - elvégre más nem nagyon tudnak csinálni. Így tesz a Disturbed is, akik sorra gyűjtik az ötleteiket, hátha valami majd kimosolyog a riffhalmazból.

David Draiman: "Van egy hat éves fiunk, így az otthoni iskola viszi el a hét legnagyobb részét... De ez csak a java az időnek! A fennmaradó időben zenével foglalkozok, amikor csak lehet. Semmi komoly. Beszéltem a Disturbedös srácokkal, hogy nekiállhatnánk valami újnak és van is valamennyi anyag, persze még kezdetleges verzióban. Egy eddig fel nem vett, nagyon gyilkos dal is van a fiókban! Aztán akad még néhány dalötlet, de egyik sem forrott ki még eléggé."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7115904018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum