RockStation

Illusive Divinity - Új dallal oktat a Skeletal Remains

2020. július 16. - theshattered

skeletal-remains2020.jpgSzeptember 11-én jelenik meg a Skeletal Remains új albuma, a The Entombment of Chaos. A csapat előzetesként a nyitódalt, a Illusive Divinity-t dobták be a közösbe, ehhez egy dalszöveges videó társult a promóció során.

"Nagy izgalommal osztjuk meg veletek az első előzetest, egyben nyitódalt az új lemezünkről, a The Entombment of Chaosról. Úgy gondoljuk, hogy megfelelő bemutatkozása ez az albumnak, megalapozza a várható hangulatot az egész lemezhez. Az Illusive Divinity egy történetet mesél el egy magasabb intelligencia érkezéséről, akiknek rejtett célja, hogy mindenkit bepalizzanak azzal, hogy ők isteni eredetűek, hogy elhozzák az emberiség számára a megváltást. Reméljük, ti is élvezni fogjátok!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5016009140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum