RockStation

Kiderült a Deftones új lemezének címe?

2020. augusztus 19. - theshattered

deftonespromo_full.jpegAz Internet világában mindig találni szemfüles embereket, főleg, ha a Redditen bóklászik az ember. A sokszor már igaznak bizonyult infókat felhalmozott netes fórum most a Deftones következő lemezének címét vélte megfejteni, ami szerintük...

...Ohms lesz! Az várhatóan szeptember 25-én érkező album címét elvileg Chino Moreno leplezte le egy korábban adott interjújában, amit hiába szedtek ki utólag, az Internet nem felejtette el. Erre, mármint a cím helyességére utaló jelnek tekintik azt is, hogy eddig három régebbi számuk kapott új dalszöveges vizuált, a: One Weak, a Hexagram és a Minerva. Az okosok úgy vélik, hogy az új lemez első kislemezdala lesz majd az S a sorban.

A nevezett alfórumot ITT találjátok meg.

0925.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4116169804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum