RockStation

Megérkezett az Ill Nino volt énekesének első videója

2020. augusztus 19. - theshattered

christian-macado-696x466.jpgMegmutatta a korábban már kiadott első szólódalához, a Die Alone-hoz készített videóját Christian Machado. Az Ill Ninoból az év elején kipenderített énekes szeptember 25-én adja ki a bemutatkozó korongját, a saját dalok mellett Ill Nino-átdolgozásokat és más feldolgozásokat (Pink Floyd, Life Of Agony, Post Malone) is tartalmazó Hollywood y Sycamore-t, így nemsokára már többet is tudunk majd róla. Addig is...

cristianmachadohollywood.jpg

01. Say Hello Again
02. Die Alone
03. Better You Know
04. Blame It On Me
05. Bring You Home
06. Good Mother
07. Weeds
08. Pase Lo Que Pase
09. How Can I Live
10. Welcome To The Machine
11. Corazon En Un Cajon
12. Numb

Christian Machado: "Minden videóban, amiben eddig szerepeltem, csak headbangeltem és ugráltam össze-vissza, mint valami eszelős. A Die Alone nem olyan, mint az eddigi klipjeim. Dalszerzőként és zenészként szerepelünk benne, én és néhány nagyon közeli barátom, többféle érzelmet is felsorakoztat. Egy teljesen más oldalamat mutatom meg, néhányan talán meg fognak lepődni rajta."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3516169086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum