RockStation

Dying Wish: videoklip készült a tavalyi Üvöltő sötét lemez címadó dalához

2020. augusztus 20. - rockstation



Bár a forgatás hónapokat csúszott a kialakult járványhelyzet miatt, most végre elkészült a videoklip Dying Wish legutóbbi nagylemezének címadó dalához. Az “Üvöltő sötét” dalhoz New Friend Request énekes Kerecsen Laci által vezetett Syndrome Production készítette a kisfilmet, melyet július elején, a budapesti Studio Lightroom Barokk termében forgattak Ponicsán Zsóka és Halász Anna szereplésével. 




Ács Sándor gitáros a HammerWorld magazinnak korábban ezt mondta a dalról: 

“Címadó dalhoz illően totálisan arcba vág! Maci brutálisat énekel benne. Az összes verze az övé lett, Balázs refréndallamai meg azonnal beköltöznek a fejbe. Egyszerű felépítésű, sodró lendületű dal, semmi okoskodás. Slágergyanús szerzemény, igazi koncertdal!” 

Az Üvöltő sötét című friss DYING WISH korong október elején jelent meg, rajta több ismert zenész is vendégeskedett, a keverésért és masteringért felelős Cserfalvi “Töfi” Zoltán a “Wishtrumetal” dalban gitározott Szíjártó Zsolttal (Kárpátia, ex-Omen, ex-Akela, stb.) és Kemencei Balázzsal (Wall of Sleep, Stonedirt) együtt, a lemez hangmérnöke, Boros Béla az Árnyékvilág című tételhez játszott fel egy basszusgitár szólót, Perge Adrián és Hocza Róbert (Mytra) pedig több dalban is a billentyűs hangszerekért feleltek. A felvételek a szolnoki Denevér Hangstúdióban készültek.


“Üvöltő sötét” album online streaming:
songwhip.com/album/dying-wish/uvolt-sotet

“Üvöltő sötét” CD rendelés:
bit.ly/dyingwish_uvoltosotet

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7016170940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum