RockStation

Jön a Transatlantic ötödik nagylemeze, rögtön háromféle verzióban!

2020. november 12. - theshattered

transatlantic2020.jpg2021. február 5-én fog napvilágot látni a progkirályokból álló Transatlantic új albuma, a The Absolute Universe. A két, valamint a két külön verziót összefogó harmadik verzióban megjelenő anyaghoz egy ízelítő már kikerült, de mutatjuk azt is, hogy Mike Portnoy és Pete Trewavas mit érez fontosnak tudni az album(ok)ról.

Mike Portnoy: "Kétféle kiadás lesz a lemezből. Van egy két CD-s verzió, ami kilencven perces és egy szimpla, ami hatvan perces. Viszont a szimpla anyag NEM egyszerűen a dupla CD kivonata. Mind a kettőn másféle verziók lesznek, néhány esetben új felvételekkel. Friss szövegeket írtunk az egylemezes kiadásra, más emberek énekelték fel a számokat, mint a kétlemezesen. Néhány esetben a dalok címei is meg lettek változtatva, míg mások ugyanazok maradtak, de úgyis ki fog tűnni, mit változtattunk meg. El kell ismerni, egyedi dolgot alkottunk. Átalakítottuk a dalokat, hogy más legyen a kétféle kiadás."

Pete Trewavas: "Ténylegesen új dalokat írtunk a szimpla CD-hez. Mi több, még hangszerelési különbségek is vannak a két felvételen található dalok között."

A kiadások az alábbi verziókban lesznek elérhetők:

‘The Absolute Universe: The Breath Of Life (Abridged Version)’
Special Edition CD Digipak
Gatefold 2LP+CD
Digital Album

‘The Absolute Universe: Forevermore (Extended Version)’
Special Edition 2CD Digipak
3LP+2CD Boxset
Digital Album

‘The Absolute Universe: The Ultimate Edition’
Limited Deluxe Clear 5LP+3CD+Blu-Ray Box-set – contained within a foil-finished lift-off box with extended 16-page LP booklet & 60x60cm poster

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr716282248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum