RockStation

Közleményt adott ki Burton C. Bell távozásáról Dino Cazares

2020. október 04. - theshattered

burton-quits-ff.jpgLezáródni látszik a Fear Factory szappanoperája! Burton C. Bell távozása után Dino Cazares még igyekszik elsimítani az elvarratlan szálakat, letisztázni a fennmaradt kérdéseket. A gitáros egy hosszabb közleményben búcsúztatta el a frontembert és tisztázott pár kérdést, a lényeg: ha Burton szeretné, az ajtó MÉG nyitva áll - még ha mindenki pontosan tudja is, ez pusztán csak formalitás.

Tovább

The End Is Always The Beginning - Új dal a Burton C. Bell-féle Ascension Of The Watcherstől

ascension2020.jpegÚj dallal, videóval, előzetes kislemezdallal jelentkezett az Ascension Of The Watchers. A csapat a Fear Factorys dolgokat figyelembe véve beszédes című The End Is Always The Beginning című trekket ajánlja a közönség figyelmébe, ami hasonlóan furcsa látványvilágú klipet kapott, mint az előző promóciós tétel, a Ghost Heart.

Tovább

Itt az Iron Maiden új koncertalbumának első előzetese, az Aces High!

0ironmaiden2018_04_eredmeny.jpgAz Iron Maiden fanok a héten ismét nyelhettek egy nagyot, ugyanis jött a hír, hogy koncertalbum jön a kedvenceiktől. A Mexikóvárosban felvett Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast: Live In Mexico Cityről most megérkezett az első ízelítő, ez az örökzöld Aces High, mely a már jól megszokott Churchill beszéd után robbantja - akár szó szerint is - a programot.

Tovább

Itt a Mitch Harris és Dirk Verbeuren-féle Brave The Cold második dala, a Blind Eye

bravethecold_1.jpgMost már biztos, hogy rendesen le fogja szerelni a pofalemezeket a Brave The Cold bemutatkozó anyaga, a Scarcity. A Napalm Death (volt?) gitárosa, Mitch Harris és a Megadeth mellett a szólóprojektjével is alkotó Dirk Verbeuren által alkotott duó december 11-én hozza majd le a csomagot, addig is itt a második dal róla, a Blind Eye! Természetesen a korábban már kiadott Hallmark Of Tyrannyt is megtaláljátok mellette.

Tovább

War - Újabb szeletet mutatott Devin Townsend a hónap végén megjelenő koncertalbumáról

devin-1.jpgOktóber 23-án fog megjelenni Devin Townsend új anyaga, az Order Of Magnitude - Empath Live Volume 1 című koncertalbum. A tavaly Budapesten is megfordult turné londoni állomását megörökítő filmről a Genesis után a War című számot is megmutatta a muzsikus, ezeknek a felvételei az alábbiakban találhatók meg.

Tovább

Ilyen a Djent 2020-ban!

maxresdefault_3.jpgAhhoz képest, milyen divathullámnak indult, egész korrektül fenntartja magát a matekos ritmusokat földöntúli technikával és dallamokkal vegyítő irányzat, a djent. Jared Dines, aki most a Killswitch Engage volt énekesével, Howard Jonesszal dolgozik egy lemezen, elkészítette a djent-sorozatának idei, egyben legutolsó részét, melyben a progresszív/matek metal internetes nagyjai, így például Matt Heafy, Tosin Abasi, Misha Mansoor, Nic Nocturnal, vagy Stevie T is tiszteletüket teszik. Részletes névsor a videó alatt!

Tovább

Sick Of You - Koncertvideót adott ki a Gwar

gwarpromo2017band_638.jpgA hónap végén fog megjelenni a Gwar idén harminc éves nagylemezének, a Scumdogs Of The Universenek az újrakiadása, amit teljesen ki lett pofozva a klasszikus számok halmaza. Ezek közül a csapat a Sick Of You korábbi koncertfelvételét mutatta meg a szörnycsapat a rajongóseregnek, melyben felelevenedik a klasszikus éra minden marhasága.

Tovább

Hallgasd meg a Sumac második nagylemezét!

sumac.jpgPénteken jelent meg az Aaron Turner (ex-Isis), Brian Cook (Russian Circles, ex-These Arms are Snakes, ex-Botch) és Nick Yacyshyn (Baptists) által alkotott Sumac második albuma, a May You Be Held. A csupa hosszú számokat felvonultató korong teljes egészében végighallgatható lett, különösebben nem is rizsáznánk mellé, tessék gyorsan rányomni a play gombra!

Tovább

The Undertaker - Itt az Accept új dala!

accept2017e.jpgBedobta a jövőre várható nagylemezének, a Too Mean To Die-nak az első előzetesét a teuton metal nagyágyúja, az Accept. A veteránok a napokban már bőven ígért The Undertakert mutatták be, ehhez videó is jár. A szám limitált kiadásban kislemezen is kijön, ennek a B-oldalán a Life's A Bitch 2019-es finnországi koncertfelvétele várja a fanokat.

Tovább

A System Of A Down is felszólalt az azeri-örmény konfliktus ügyében

system-of-a-down-2019.jpgHa másé nem, a System Of A Down megnyilvánulása mindenképp várható volt a jelenleg igen feszült azeri-örmény helyzet ügyében. Az örmény származású tagokból álló csapat értelemszerűen az azeriek ellen felszólalva, a területileg odatartozó (etnikailag örmény) de facto állam, a Hegyi-Karabah Köztársaság mellett tör pálcát, sérelmezve a török és azeri agressziót és kommunikációt, sürgetve a környék híreiről minél részletesebb beszámolókat.

Tovább

A cukipárbaj folytatódik: Nandi Bushell válaszolt Dave Grohl indulójára

nandi-bushell.jpgA tíz éves Nandi Bushell és a Foo Fighters frontembere, Dave Grohl jól lekötik egymást és a rajongósereget. Volt már itt közös zene, megosztott cukiság, majd Grohl gondolt egyet és indulót írt Nandinek. A kislány felvette a kesztyűt és Rock And Grohl címen kiadta a mindigjóarc Dave-nek címzett muzsikáját. Kosárban lehet mérni a cukiságot és respektet.

Tovább

Koncertalbumot ad ki az Iron Maiden

0ironmaiden2018_43_eredmeny.jpgHivatalos hanganyagot kap az Iron Maiden legutóbbi turnéja, a 2018-ban a Volt Fesztivált is megjárt Legacy Of The Beast Tour. A tizenhét dalos műsorban természetesen az ott is látott, hallott dalok képviseltetik majd magukat, a kiadvány címe Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast: Live In Mexico City lesz. A megjelenés november 20-ra várható.

Tovább

Kezdetben a vég - Ilyen volt a Linkin Park slágere, mielőtt lemezre került

linkin_park_2017.jpgMegmutatta az In The End demóját a Linkin Park. Az idén húsz éves Hybrid Theory deluxe újrakiadására készülő csapat ezzel igyekszik fellendíteni az étvágyat a kiadvány iránt, mely egyébként jövő hét pénteken fog megjelenni. A legspécibb kiadás beltartalmáról ITT írtunk korábban.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum