RockStation

Elképzelhető, hogy valamikor lesznek Adam Lamberttel közös Queen-dalok

2021. február 14. - theshattered

0queen2017_20_eredmeny.jpgVoltak már rá kísérletek, hogy új dalokat írjon a Queen és a jó ideje a legendás csapatban éneklő Adam Lambert, de minden összevetve nem nagyon haladtak vele. Az egyetlen lenyomata a közös munkának a tavaly kiadott You Are The Champions, de az is a jól ismert sláger újragondolása. Viszont Brian May és Roger Taylor nem zárja ki, hogy valamikor lemez lesz majd a közös muzsikálásból.

Roger Taylor: "Felvettünk egy dalt, amit igazából nem fejeztünk még be. Nem is emlékszek a címére. Azt hiszem, még mindig nem döntöttük el, hogy is nevezzük el."

Egy valamikori lemezzel kapcsolatban: "Jó lenne alkotni valamit. Nem zárom ki a lehetőségét. Adam mondta annak idején, hogy ha bármikor lenne valamink, amin énekelni kell... Ha mi ketten úgy döntünk, hogy itt az ideje csinálni valamit, ő ott lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7616425832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum