RockStation

Mire készültök, Corey? - Új Slipknot projekt a láthatáron!

2021. március 11. - theshattered

79292858_10157324047217672_2878009472825950208_n_1.jpgValami igazán király, de Corey Taylor szavai alapján furcsa dologra készül a Slipknot. Hogy ez mi lehet, természetesen nem mondta el az énekes, de annyi biztos, hogy valami kísérleti téma fog születni ebből. Hogy ez a korábban már említett, a 2008-as lemezük sessionjei alatt felvett, de azóta pihentetett dalok kiadása lesz (aka. Look Outside Your Window), vagy valami új... Majd kiderül! Náluk amúgy sem tudni soha semmit, amíg ott nincs az asztalon.

Corey Taylor: "Sokat nem árulhatok el róla, de annyi biztos, hogy van egy rakat anyagunk. Clown és én már beszéltünk arról, hogy ez egy igazán, igazán király dolog lesz ez, már ha sikerül összerakni. Van esély rá, hogy lesz egy összefüggő koncepciója, ha jól csináljuk. A zene maga zseniális, kibővíti és kicsit alapul is veszi a We Are Not Your Kind irányát.

De a legjobb az, hogy nem csak hogy minden ott van benne, amit egy Slipknot projekttől várnál, hanem egyszerre súlyos, sötét, dallamos és furcsa is helyenként. Van egy csomó stílusú témánk, amikkel játszadozhatunk, mi csak keverjük és párosítgatjuk őket, aztán meglátjuk, melyik talál be nálunk.

Egyelőre ennyi, amit elmondhatok róla, de az biztos, hogy egy igazán remek dologra kell számítani. Egy olyan világba lépünk, amiben még sohasem jártunk és emiatt izgalmas az egész. A legjobb, hogy még ennyi év után is mindig megpróbáljuk felülmúlni magunkat, ha ezt sikerül megcsinálni, ez lehet az abszolút csúcs számunkra."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6616457306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum