RockStation

A “STRINGPULLER” egy igazi mérföldkő a zenekarunk életében - Új dal a The Southern Oracle-től

2021. március 15. - theshattered

tso19crew2.JPGÚj, ezúttal talán némileg váratlan módon hiphop alapú dalt adott ki a The Southern Oracle. A Stringpuller című, egyébként abszolút gitármentes, viszont abszolút hangulatos dal alapját a zenekar volt dobosa, Zándoki András készítette, a szám maga az alábbiakban hallgatható meg.

"A “STRINGPULLER” egy igazi mérföldkő a zenekarunk életében, hiszen ötvözi az energiánkat metál zenekarként, a mentalitásunkat hardcore bandaként, mindezt hiphop köntösben. Ezek az underground zenei szubkultúrák mindig is nagyon közel álltak egymáshoz, szeretnénk ezzel a számmal ezt a köteléket erősíteni!!

A szöveg a gyűlöletkeltőkről szól, akik a befolyásukat használva kötélen rángatnak minket, mintha marionett bábuk lennénk. Rávilágít a legnagyobb problémára, ami nem más, mint az emberi butaság és tudatlanság…De mindaddig amíg vannak olyanok, akik átlátják ezt a színjátékot az esélyünk meglesz az ellenállásra és fellázadásra. Rendkívül fontos része ez az “EXODUS AESTHETIC” című közelgő lemezünk koncepciójának, mely talán azokhoz is szól majd akik más zenéket hallgatnak.

Valamint azért is bír különleges jelentéssel számunkra, mert a beat-et a néhai dobosunk, Zándoki Andris aka v i c : r e m a s c i készítette, aki mint azt a legtöbben tudjátok már nincs közöttünk…azt gondoltunk ezúton Ő is része lehet a lemeznek!!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr416460794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum