RockStation

Szokatlan elemek is lesznek a friss At The Gates-en

2021. március 16. - theshattered

atg2017.jpgHabár az előző két nagylemez, az At War With Reality és a To Drink From The Night Itself vonalát tervezik továbbvinni, azért kicsit frissítenek is a hangzásukon az At The Gates-es urak. Tomas Lindberg állítása szerint némi ősprog, krautrock és avantgarde is lesz a korongon - persze csak finoman, semmit sem túltolva!

Tomas Lindberg: "A következő album valahol az előző két lemez vonala között, azoknak a folytatásaként írható le, de sokkal több progos, krautos és avantgard hatást vonultatunk fel benne. Csak hogy leírjam, hogy is hangzik, az egyik dalt the Goblin songnak, a másikat the Neu songnak becézzük.

De megígérem, egyik sem lesz túltolva, különben az emberek akkor meg sem hallgatnák őket. (nevet) Amikor a stúdióban voltunk, azt mondtuk Jens Bogrennek, hogy hagyja meg az előző lemez erejét és karcos hangzását és lője be azt a visszatérő lemezek közé. Remek munkát végzett!"

A lemez valamikor május és a nyár közepe között várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5616465748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum