RockStation

Újabb évet tolódik a Korn koncertje

2021. május 07. - theshattered

korn_2021_tamar_levine.jpgNem meglepő, hogy a Korn sem kel még útra, illetve az sem, hogy szinte pontosan egy évet adtak hozzá az amúgy is már átszervezett dátumhoz. A nemrég online koncertet adott, egyébként friss lemezre készülő nu metal brigád 2022. június 21-én tér majd vissza Budapestre, a megváltott jegyek természetesen továbbra is érvényesek.

A Live Nation közleménye a következő: "Sajnos a Korn a 2021-es európai koncertjeit nem tudja a tervek szerint megtartani, így azokat átütemezték 2022-re. Ezért a zenekar 2021. június 22-re tervezett budapesti fellépése is későbbi időpontban, 2022. június 21-én kerül megrendezésre a Budapest Arénában. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra. A Gojira fellépésével kapcsolatban még folynak az egyeztetések a zenekar képviselőivel, ezért kérjük a jegyvásárlók szíves türelmét, amint új információnk lesz, értesíteni fogjuk őket. Köszönjük türelmüket és megértésüket."

A koncert Facebook-eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5616525238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum