RockStation

Leander Kills Stream Koncert

2021. május 18. - rockstation

p.jpegA Leander Kills zenekar a pandémia kellős közepén, 2020. október 30-án jelentette meg negyedik stúdióalbumát IV címmel, mely a napokban érte el a platinalemez státuszt. A csapat szeretné már élőben is bemutatni az anyagot, ezért elkezdték a próbákat. A május 20-án a Barba Negrában tartandó főpróba végén 21:00 kezdéssel a teljes koncertprogramot eljátsszák, és élőben közvetítik a rajongók számára. A közösségi finanszírozású kezdeményezés nem titkolt célja, hogy újra koncert- és munkalehetőséget biztosítson a zenészeknek és a stábnak, akik a koronavírus járvány harmadik hulláma miatt újabb hat hónap teljes tétlenségre voltak kárhoztatva.

Jegyek: https://ticket.liveyu.hu/leanderk

Standard jegy: 3.000 Ft - élő stream jegy, mely a koncert egyszeri megtekintésére jogosít fel

Támogatói jegy: 6.000 Ft - az élő stream megtekintése mellett 1 hónapig lehetőséget biztosít, hogy bármikor újra megnézd a koncert felvételét.

A LiveYu egy olyan új, magyar fejlesztésű platform, mely lehetőséget ad az előadóknak, hogy eseményeket hozzanak létre. A rajongók regisztrálás után megvásárolhatják a "jegyet" és online élvezhetik a koncerteket. Visszajelzést adhatnak élőben, melyre az előadók is reagálhatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4016564038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum