RockStation

Ilyen élni itthon - megjelent az ATOM zenekar új klipje

2021. május 31. - sunthatneversets

img_2404_v2_s.jpgÚj klippel jelentkezett a debreceni punk rock trió. Az ATOM a tavalyi, második nagylemezükön található Élni Itthon című dalukra készített videót. A dal a Slamasztika lemez egyik zászlóshajója, már a megszületésekor tervei voltak vele a zenekarnak.

"A dalok megszületése közben derült ki, hogy a második nagylemezünk társadalomkritikus hangvételűre fog sikeredni. Az ’Élni Itthon’ az elsők között készült el, a szövegét viszont sokáig csiszolgattam. Az volt fókuszban, hogy láttassuk, hogy leginkább magunk miatt olyan amilyen élni itthon. Nyavajgunk, sírunk, másokat hibáztatunk. Felelőtlenek vagyunk, ítélkezünk. Nagyon jól tudunk kárörvendeni, irigykedni, komolykodni. Másokon tudunk nevetni, magunkon nem nagyon. Ilyen élni itthon." - teszi hozzá Tomster, a zenekar énekes gitárosa.

"Úgy gondolom, van hová fejlődni a fejekben. Első körben el kell jutni arra a szintre, hogy bevallja magának az ember: Én vagyok a felelős a tetteimért, tudok változtatni a dolgaimon, tudok hatni a környezetemre. - mondja Tomster.

Az ATOM sem volt aktív az utóbbi időben koncertek terén, de a jövőben tervezik, hogy visszatérnek az ország több pontjába folytatni a Slamasztika turnét. "A jelenlegi próbatermünk már nem felel meg tovább a céljainknak, így költözés előtt állunk. Ezen túl dolgozunk új dalokon is, és várjuk, hogy újra színpadra léphessünk, hiszen a második nagylemezünket a korlátozások miatt még nem sikerült színpadra vinni." - zárja Tomster.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr616577432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum