RockStation

Sandmine - Jön (HED) P.E. következő EP-je

2021. június 04. - theshattered

hed-pe2021.jpgÉpp, hogy megsütötte a napfény a polcon a (HED) P.E. előző anyagát, a Class Of 2020-t, de máris a folytatásra készülnek! A Sandmine című ötdalos EP július 23-ra várható, erről a címadó már kint van, mutatjuk a részleteket!


hedpesandmine.jpg

01. Sandmine
02. False Prophet
03. R.T.R.
04. Death Trip
05. Let Me Know

Jared Gomes: "A Class Of 2020 sikere után akartunk még kicsit adni abból, amit a rajongóink szeretnek. A járvány, a választás, az arra történő reakció, a lányom közeledő születése... Ezek az élmények adták az inspirációt a Sandmine-hoz. A cím egy olyan brutális helyről kapta a nevét, amit csak az erős él túl és kevesek képesek kijönni belőle.

A Class Of 2020-n visszatértünk a györkereinkhez a vissza az alapokhoz hozzáállással, ezen viszont ezeket az elemeket összekevertük az egyedi G-Punk ízünkkel és megszületett a Sandmine borultsága. Már alig várom, hogy az egész világ hallhassa!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1716581154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum