RockStation

Szombat esti láz az S8 Underground Clubban

2021. június 29. - sunthatneversets

plakat.jpg

Szombat este garantált a szórakozás annak aki az S8 Underground Clubba látogat. Hat zenekar fog majd gondoskodni a hangulatról, két teremben, igazi fesztivál jelleggel. A RED teremben a könnyebb poposabb, bluesosabb rock zenéé lesz a főszerep, míg a BLACK teremben a sötétebb kemény metál lesz meghatározó.

Az este házigazdája a nagykanizsai Your Last Steps, akik az utóbbi időben egyre nagyobb ismertségnek örvendenek. A pandémia alatti időben sem tétlenkedtek, sorra születnek az új dalok, amíg hamarosan egy album csokorrá állnak majd össze. Ezen az estén is készülnek meglepetéssel. Élőben fog debütálni legújabb szerzeményük, ahol a Petricor zenekar gyönyörű hangú énekesnője Bótyik Borostyán is közreműködik majd.

Az Overcast neve is ismerős lehet sokaknak, hiszen a már huszadik születésnapját is betöltő budapesti zenekar, rengeteg koncerten túl van már az elmúlt két évtizedben. Az utóbbi egy-két évben ismét visszatalált a ’Cast a kezdeti darkos világukhoz, így ezen az estén is egy igen kemény és sötét koncertet várhatunk tőlük.

A nagyobbik teremben a debreceni Gate 69 zenekar kezdi majd meg a zajongást. A hajdúsági trió mostanság kezdi magát megmutatni a fővárosban is. Tavaly az Analóg Music Hall tehetségkutatóján elismerő szavakat kaptak a zsűritől. Most sincs kétségünk, hogy az ott mutatott lendületes produkcióval és arcletépő riffekkel rukkolnak majd elő.

A RED teremben hazánk első és egyetlen Hokum-Blues zenekara, a Red One House nyitja az estét. Különleges, hangszerek, különleges megjelenés, különleges dalok jellemzik fellépéseiket. Garantált, hogy ilyet még nem láttatok. Akik a klasszikusabb rock vonalon mozognak, a Lakható Sár zenekar dalaira bólogathatnak majd ezután. A kisterem programját pedig, ahogy a nevük is mutatja, a pop és rock zene fúziójával kísérletező Exopop zenekar zárja.

2021.07.03. S8 Underground
Kapunyitás: 18.30
Belépő elővételben: 1500 Ft
Belépő a helyszínen: 2000 Ft
Jegyvásárlás
FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM!
A kormány rendelkezéseinek értelmében a klubba CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL (vagy alkalmazással) és az ehhez illő személyazonosságot igazoló okmánnyal (személyi, útlevél, jogosítvány) rendelkező személyeknek, valamint a felügyeletük alatt álló 18 ÉVEN ALULIAK számára LEHET BELÉPNI! Ennek meglétét a bejáratnál ellenőrizzük!
FACEBOOK ESEMÉNY ITT.

BLACK:
20:20 GATE69
21:40 OVERCAST
23:00 YOUR LAST STEPS

RED:
19:30 RED ONE HOUSE
21:00 LAKHATÓ SÁR
22:30 EXOPOP

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr316608006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum