RockStation

Wolves - Új dallal jelentkezett a Mhorai, jön a nagylemez is

2021. július 21. - sunthatneversets

mhorai_hegemony.jpg

Szeptemberben érkező nagylemezük előfutáraként, új dalt dobott ki a Mhorai. A dalt - mint korábban más dalszövegüket is - a szürke farkasok, azoknak is egy általuk írt eseménydús története inspirálta. A felvételt home stúdiójukban készítették, míg a keverési munkálatokat a No Silence Studio végezte.

Ez a dal immáron a negyedik és egyben utolsó kislemez a szeptember 26-án érkező Hegemony című nagylemezről. Ez a nagylemez egyébként hamarosan fizikai formában is előrendelhető lesz. Az összes dal elkészült a lemezre: 10+1 dal kapott helyet rajta egy feldolgozás bónuszdallal.

"Nagyon nagy öröm számunkra továbbá, hogy az elmúlt hetekben hivatalosan is csatlakozott a zenekarhoz Magvasi Bence dobosként: megkezdődtek a próbák és a felkészülés a bemutatkozó koncertekre. Az első koncert dátuma október végére fixálásra került hazai pályán, a mezőkövesdi Boomerang Klub-ban a nyíregyházi Nygmalion és a budapesti Nest of Plagues társaságában. A részletekkel hamarosan jelentkezünk! Nyugodtan írjatok, ha van még bármilyen kérdésetek, amire szeretnétek választ kapni �"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3816634052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum