RockStation

Zakk Wylde fog gitározni Ozzy következő turnéján

2021. augusztus 14. - theshattered

ozzy-osbourne-zakk-wylde.jpgHa egyszer beindul Ozzy turnéja, biztosan Zakk Wylde lesz a gitáros. Ez tény, ezt a riffmágus is megerősítette egy interjújában. Wylde csak a startpisztoly eldördülésére vár, sőt, amiatt sincs rossz érzés benne, hogy az öreg legutóbbi lemezén nem ő játszott.

Zakk Wylde: "Szerintem ő és Andrew Watt remek munkát végeztek. Az újon sem fogok játszani amúgy. Az is Ozz és Andrew munkája lesz. Megértem, hogy miért nem hívtak meg a stúdióba. Ozz egyszer azt mondta nekem, hogy nem akar a Black Label Society énekese lenni. Hogy 'Megvan a saját dolgod, hát csináld azt!'

Nem kell benne lennem mindenben, amit Ozz csinál. Mindig ott leszek neki és Sharonnak is, ha kellek. Ha most hívnának, hogy három napig etessem meg a kutyáikat, már ott is vagyok!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr516658398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2021.08.14. 08:33:52

Ááááálllllllaaattttt!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum