RockStation

Kiutasíthatják Oroszországból Till Lindemannt

2021. augusztus 28. - theshattered

till_lindemann_2021.jpgEgyes sajtóorgánumok szerint őrizetbe vették az orosz hatóságok Rammstein énekesét, Till Lindemannt. A pár hónapja orosz nyelvű szólódallal jelentkezett frontember egy házkutatást követően került rács mögé, ha bűnösnek találják, kitoloncolhatják a szláv államból.

Lindemann hivatalosan turisztikai célból tartózkodott Moszkvában, viszont a zenei tevékenység teljesen más adminisztrációs kategóriába esik. Lindemann nem mellesleg holnap a Rogyina párt rendezvényén lépett volna fel, viszont azt nem tudni, hogy ez állhat-e az intézkedés hátterében, vagy az Ermitázsban felvett videójának NFT-s értékesítéseiért jár neki az ejnye-bejnye.

A német BILD információi szerint a helyzet ennél jóval barátságosabb, a rendőrség csupán a szállodában felhívta a zenész figyelmét arra, hogy a vasárnapra tervezett rendezvényen az országban érvényes korlátozásokat be kell tartani és egy ingyenes koncert maximum 500 nézővel rendezhető meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4416673426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum