RockStation

Megjelent a Ministry új lemeze, klipet kapott a Disinformation

2021. október 03. - theshattered

ministry_2021.jpgPénteken elszabadult a Ministry legújabb anyaga, a Moral Hygiene, amit azóta bárki meghallgathatott, aki csak akart. Ha nem tettétek volna meg, akkor itt az alábbiakban szabadok megfülelhetitek az anyagot, pluszban a Disinformation frissen kiadott videójával tudunk kedveskedni.

Al Jourgensen: "Csak a szokásos. Egy újabb lépcsőfoka a Ministry harminc-negyven éve formálódó hangzásának. Úgy vélem, most elég jól sikerült a dolog. Volt néhány lemez, amit bárcsak ki sem adtam volna, de vannak olyanok is, amik miatt igencsak lelkes vagyok. Ez a lemez az igen lelkes kategóriába esik. Ez nagyon jól összefoglalja azokat az időket, amiket most élünk.

Szó van itt mindenről. A jelenlegi járványhelyzettől kezdve a klímaváltozáson át a politikai légkörig. És most nem is annyira a politikusokra gondolok, hanem inkább a fasizmus felemelkedésére világszerte, különböző országokban. Meg az ezekhez hasonló élethelyzetekről."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4516706618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2021.10.03. 11:34:08

Neki is ki kéne már emelnie a fejét a CNN valagából.
Addig ugyanis csak a fake news lesz az élete ..

Kútmester 2021.10.03. 13:07:56

Nem csinál annyira rossz zenét csak egy baj van vele, hogy teljesen átmosta az elméjét az álhírgyár.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum