RockStation

Ismét Budapestre jön a Ghost!

2021. november 23. - theshattered

papa-emeritus-iv-ghost.jpgA tervek szerint május 18-án Budapesten lép fel a Ghost. A Papp László Sportarénába tervezett koncerten az Uncle Acid & The Dead Beats és a Twin Temple fog bemelegíteni az addig friss lemezzel jelentkező Tobias Forge-éknek, a jegyek értékesítése pénteken kezdődik.

"IMPERATOUR – EUROPE 2022: ANGOL ÉS EURÓPAI ARÉNA TURNÉ 2022 ÁPRILISÁBAN ÉS MÁJUSÁBAN. 23 RITUÁLIS FELLÉPÉS 14 ORSZÁGBAN – A ZENEKAR EDDIGI LEGNAGYOBB SHOWJA.

Manapság, amikor a felhők eltakarják a napot, és hemzsegnek a rossz előjelek, a GHOST ismét feltámad, és az eddigi legnagyobb egyesült királyságbeli és európai turnéjára indul.

2022 áprilisában és májusában a Grammy-díjas banda ismét felkantározza fekete lovait, hogy elvigye sötét extravaganciáját az arénákba.

A 2018-as A Pale Tour Named Death koncertkörút a történelmi Royal Albert Hallban kezdődött Londonban; régóta várt visszatérésként az IMPERATOUR – EUROPE 2022 elnevezésű turnéval a GHOST ismét az Egyesült Királyságban indít, mielőtt megérkezne Európa legimpozánsabb koncerthelyszíneire.

Minden városban az Uncle Acid & The Dead Beats és a Twin Temple nyitja majd az estét."

További részleteket ITT találtok.

ghostbp2022.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3816762688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum