RockStation

Egy rakat ritkaságot játszott az online koncertjén a Korn

2021. április 25. - theshattered

korn_2019.jpgHa egyvalamit igazán fel lehet róni a Kornnak, az az, hogy évek óta szinte ugyanazzal a szettel turnéznak (2-3 "újlemezes" dal, plusz tizenpár kötelező). Nos, a tegnap esti online koncertjükre végre kicsit megrázták magukat, kihajintottak néhány örökzöldet, így nem volt Got The Life, de még Blind sem, igaz az utóbbi rajta volt a setlisten  és behúztak pár ritkán, vagy éppen még nem játszott nótát és belecsaptak a húrokba. Hogy mi volt a menü? Mutatjuk!

Tovább

Jövő pénteken érkezik az At The Gates első lemezelőzetese

atthegates-estersegarra.jpgHivatalosan is megindul az At The Gates következő albumának, a szövegileg a pesszimista filozófusok munkáin alapuló The Nightmare Of Beingnek a promóciója. A csapat az első nótát, a Spectre Of Extinciont április 30-án, azaz jövő hét pénteken fogja bemutatni, ehhez egyelőre csak egy rövid promó videót mutattak.

Tovább

Keverés alatt új King'X, várhatóan a régi klasszikusok szintjét hozza majd

kingsx_2018.jpgElég magasra állította magával szemben a mércét a King'X legénysége. A 2008-as XV utódját ugyanis az 1994-es Dogman és az 1989-es Gretchen Goes To Nebraska szintjére véli belőni a csapat basszusgitáros/énekese, Doug Pinnick, mondjuk nem véletlenül: nagy valószínűséggel az utolsó korongjára készül a már több, mint negyven éve nyomuló trió.

Tovább

Friss videót készítet a Los Disidentes Del Sucio Motel, azaz az LDDSM

los-disidentes-del-sucio-motel-2021.jpgMár három hete, hogy kint van a Los Disidentes Del Sucio Motel legújabb lemeze, a Polaris, de a csapat nem feledkezett meg az anyagról. Olyannyira ne, hogy az Alpha Ursæ Minoris című nótájuk egy egész komoly klipet kapott, amit a napokban mutattak be. Ha bírod a pszichedelikus témákat és a súlyos riffeket, már hasalhatsz is a play gombra!

Tovább

Szeretnél Rammstein-színpados Legót? Tegyél érte!

live2019.jpgA Lego olyan szempontból tök jóarc cég, hogy a tervként bedobott és elég nagy hátszelet kapott készleteket megvalósítja. Ezeket a Lego ideas oldalán lehet lecsekkolni, melyek többek között a Rammstein legutóbbi turnéján látott színpadkép is visszaköszön, méghozzá igen komoly kialakításban. Viszont a projekt, igaz, még van rá hatszáz napja, de körülbelül hétezer támogatót igényel még. Ha szeretnétek a polcotokon tudni a cumót, irány a site!

Tovább

Jön a The Devil Wears Prada EP-je, folytatják a zombis tematikát

tdwp2021.jpgTizenegy évvel a Zombie EP után újra felvette az élőhalottakkal telített világvége fonalat a The Devil Wears Prada. A csapat a Termination című dallal mutatja meg, hogyan is gondolták ezt az egészet, ha pedig megjött az étvágy (remélhetőleg nem az emberi húsra), a ZII május 21-én jelenik meg.

Tovább

Megjelent a Bodom After Midnight EP-je

bodomaftermidnight2020.jpgTegnap megjelent a Bodom After Midnight bemutatkozó (és vélhetően egyetlen) anyaga, a Paint The Sky With Blood EP. Az eredetileg lemeznek indult, végül Alexi Laiho halála miatt csak háromdalos EP-nek sikerült csomag az alábbiakban hallgatható meg. A két saját plusz egy feldolgozásnóta közül a Payback's a Bitch egy egyszerűbb vizuált kapott a megjelenés alkalmából.

Tovább

Angol nyelvű dallal mutatkozik be az 5 tagúra bővült New Friend Request

NEW HORIZON - DALPREMIER!!!

foto_pandur_balogh-norbi.jpg

A Pest megyei modern metal csapat az idén készülő harmadik nagylemeze mellé egy különleges angol nyelvű EP-t is készít New Horizon címmel. Az új dal másik különlegessége, hogy a zenekar egy új taggal is bővült Kovács Zoltán (ex iNSANE, Guitar.clinic) gitáros személyében. Zoli jelenléte egy plusz húzást ad mind zeneileg mind a csapat szellemnek egyaránt. /Fotó: Pandur Balogh Norbert/

Tovább

"Újramindenelt" díszdobozos kiadást kapott a Black Label Society eddigi diszkográfiája

zakkwylde2014solo.jpgMinden album a maga színéhez megfelelő vinly, esetenként dupla vinyl kiadást kapott a Black Label Society diszkográfiájában, mégpedig egy cuki dobozkába bugyolálva. A None More Black körülbelül százhúszezer forintot kóstál (plusz posta), ezért a tizenkét album mellett egy harminckét oldalas keménykötésű könyvet, egy sörnyitót és egy felvarrót is kap a lelkes vásárló. Extraként videót kapott a Catacombs Of The Black Vaticanról kiemelt Blind Man, a klip és minden egyéb részlet a továbbiakban. 

Tovább

Bloom - Új klip az Of Mice & Mentől, jön a következő EP

ofmiceandmen2021.pngMájus 28-án jön az Of Mice & Men EP-sorozatának a következő eleme, a Bloom. A csapat erről a címadó nótát mutatta be országnak-világnak, ehhez egy remek animációs videót társítottak be. Az ígéretek szerint, ha az EP-sorozat elég dalt szül majd, jön a nagylemez is, eddig egyelőre a februárban megjelent Timeless dalai alkotják a leendő anyagot.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum