RockStation

Elkészült a következő Korn-lemez anyaga

2021. április 23. - theshattered

korn_2019.jpgNa, nem csak online buli, hanem várhatóan az év vége felé/jövőre még lemez is jut a Korntól. A bakersfieldi kvintett énekese, Jonathan Davis azt állítja, már elkészült a következő albumuk anyaga, viszont KOЯNkrétumokat (kac-kac) nem nagyon árult el.

Jonathan Davis: "Épp most fejeztük be az új album anyagát! Isteni szerencse, hogy össze tudtunk ülni és bármit is tudtunk csinálni. Az egészet úgy kellett megszervezni. Biztos vagyok benne, hogy millió más zenekarnak is vannak kiadásra váró dalai. Közben azért mennénk koncertezni és kicsit jól érezni magunkat!"

Habár a Korn hivatalosan még mindig júniusra tervezi a budapesti koncertjét, jó eséllyel erre még nem fog sor kerülni a nyáron. Reménykedjünk a legjobbakban! Az említett online koncert holnap kerül megrendezésre, a csapat legutóbbi albuma, a The Nothing 2019-ben került a boltokba.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2216510294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum