RockStation

Decemberi megjelenések

2021. november 28. - sunthatneversets

new-release-report.JPG

Itt a december, jön a Jézuska. Sokan a karácsonyi piacra, többen meg nem azért hoznak ki új anyagot, válogatást, miegymást. Alább a lista, mely biztosan nem teljes.

Tovább

Kifacsart Metallica-átdolgozásban a Carcass, Mastodon és Bad Wolves tagjai

blackenedcover.pngGwarsenio Hall (Two Minutes To Late Night) ismét egy jópofa ötlettel állt elő. A műsorvezető ezen agymenésében a Metallica klasszikusát, a Blackened-et variálja meg (a Black Friday tiszteletére), mégpedig a következő csavarral: a gyors részek lassan, a lassúak gyorsan lettel feljátszva. A tettestársak: Troy Sanders (Mastodon), Doc Coyle (Bad Wolves), Nate Garrett (Spirit Adrift) és Daniel Wiling (Carcass). Hogy mennyire jó, vagy nem, az persze egyéni hozzáállás kérdése, egynek azért egyáltalán nem rossz!

Tovább

Visszalép a turnézástól a Protest The Hero gitárosa

protestthehero2020.jpgAz otthonlétet választja inkább a folytonos utazás és a fellépésekkel járó izgalom helyett a Protest The Hero gitárosa, Luke Hoskin. A járvány alatti nyugalmat megszokott zenész a dalszerzés, stúdiózás terén továbbra is aktív marad, viszont a bulikon már nem lesz jelen. A helyére Ben Davis került. Nem ez az egyetlen változás a PTH soraiban: a turnékon eddig részt vett basszusgitáros, Eric Gonsalves helyett Henry Selva (The Human Absract) lesz látható, hallható a színpadon.

Tovább

Napvilágot látott Hank Von Hell és a CKY közös dala

hank-von-helvete.jpgBemutatta a múlt héten ismeretlen okokból elhunyt volt Turbonegro énekes, Hank Von Hell vendégszereplésével gazdagított dalát a CKY. A frankón feelinges, húzós Fuck.Shit.Help. & Yeah, melynek a szövegét maga Von Hell írta és énekelte fel, az alábbiakban található meg. A dal megvásárlásával különböző jótékonysági szervezeteket támogat a CKY, ha esetleg rászánnátok egy kis összeget.

Tovább

Itt a Howard Jones és Jared Dines alkotta Sion bemutatkozó lemeze, plusz egy új klipes dal, a Drown!

jaredhoward.jpgTizenkét dalos nagylemezzel jelentkezett a Sion. A korábban már két dalt kiadott, Howard Jones és Jared Dines köré épülő formáció a Drownhoz egy külön, stúdiózós videót társított be. Alább megtaláljátok a korong részleteit, a videót és persze az egész anyagot is.

Tovább

Megjelent a Cynic új albuma, az Ascension Codes

cynic2021.pngTegnap óta fizikai formában is beszerezhető a Cynic friss albuma, az Ascension Codes. A "megjelenős klipes dal" szerepét a Diamond Light Body kapta meg, ehhez egy látványos vizuál készült körítésnek. Az alábbiakban a nevezett klip és a teljes nagylemez is csekkolható - ha esetleg utóbbit még nem csíptétek volna el a napokban.

Tovább

Scent Of Dark - Szólódallal jelentkezett Tony Iommi

0b03_1.jpgBemutatta a legújabb szóló szerzeményét a Black Sabbath volt gitárosa, vezetője, Tony Iommi. A Scent Of Dark az első, a Mester keze alól származó dal a Black Sabbath 2013-as nagylemezének témái óta. A nótához passzolva az öreg egy parfümöt is készít, ezt az olasz Xerjoff és Sergio Momo illatcégekkel hozta tető alá.

Tovább

Rolling Stones, Doors és Pink Floyd emlékestekkel folytatódik a Pólus Mozi koncertsorozata

polus-rock-klub-stones-waters-doors-cover.jpgA Pólus Rock Klub programsorozata a mozi nagytermében rendezett élőkoncertekkel és koncertfilm vetítésekkel tiszteleg a rocktörténet legendás zenekarai előtt. A sorozat következő programjain a Rolling Stones, a The Doors és Pink Floyd örökzöld dallamait idézik meg.

Tovább

Halasztják az Epica és Apocalyptica turnéját

epica_2020.jpgLassan tendencia lesz a turnék halasztása, ha így alakul, nem hogy idén, még jövőre sem nagyon lesznek nagyobb bulik, illetve koncertkörök. A legfrissebb bejelentés az Epica és Apocalyptica turnéja, mely eredetileg január 13-án érte volna el Budapestet. A módosított dátum 2023. március 22. A korábban megvett jegyek akkor is érvényesek lesznek!

Tovább

Újra elérhető lesz Anthony Kiedis önéletrajza

0redotchilipeppers2016_64_eredmeny.jpg

A Red Hot Chili Peppers énekesének önéletrajzi könyve már-már legendás, emiatt beszerezhetetlen is. Sokan súlyos összegeket kifizetnek azért, hogy megszerezzék maguknak az áhított példányt. RHCP fanok, figyelem! Itt a megoldás. A Konkrétkönyvek ugyanis újra kiadja a Scare Tissue - Chili A Sebre című könyvet! Öröm van a köbön! Részleteket a tovább gomb használata után találsz.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum