RockStation

Csak szólózik az új Meshuggah albumon Fredrik Thordendal

2022. január 12. - theshattered

meshuggah-2016.jpgHiába tért vissza a Meshuggah fedélzetére, az új lemezre már csak a szólókat szállította a zenekar gitárosa, Fredrik Thordendal. A szólólemeze készítése és a házi stúdiója építése miatt négy évig szünetet tartott riffmester tavaly tért vissza a kattant ötöshöz, így a Fezenen is vele láthatjuk majd a zenekart. A friss nagylemez (vagy dal) Immutable címen érkezik majd, ez áprilisra van beütemezve.

Mårten Hagström: "Félúton jártunk a The Violent Sleep Of Reason turnéciklusában, amikor Fredrik szabadságra ment, hogy felépítse a stúdióját és kis figyelmet fordítson a szólóalbumának elkészítésére. Amikor befejeztük a turnét és átváltottunk albumíró módba, egyeztettünk Fredrikkel és tudattuk vele, hogy szeretnénk, ha azért néhány szólót feljátszana az albumra. Ez volt az ő része a produkcióban - hogy ő legyen a szólógitáros, márpedig kellett is, amikor úgy éreztük, hogy a daloknak szüksége van egy igazi Fredrik Thordendal-féle Meshuggah szólóra. De hazudnánk, ha nem lett volna más az egész, amikor szüneteltette a zenekari tevékenységet."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2916809714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum