RockStation

Greg Puciato vendégszerepel Carpenter Brut új dalában

2022. január 29. - theshattered

carpenterbrut.jpgA The Dillinger Escape Plan volt énekesét hívta el vendégül az új dalához Carpenter Brut. A közös tétel az Imaginary Fire címre hallgat, ez videóval együtt az alábbiakban várja a hallgatást. A francia synthwave zenész április 1-én adja majd ki a Leather-trilógiájának második részét, a Leather Terrort, ennek elődje, a Leather Teeth 2018-ban jelent meg. Indít és hallgat!

Greg Puciato: "Igazán büszke vagyok erre a dalra, örülök hogy kereszteztük a két zenei irányt. Imádom azt is, ahogy a videó sikerült. Szövegét tekintve a dal nagyon ott van. Két ember frusztráltan próbál megszabadulni a félelmeitől és a kitalált szarságaitól, hogy tovább tudjanak haladni - akár együtt, akár külön, függetlenül az eredménytől."

Carpenter Brut: "Miután 2018 nagy részét turnézással töltöttem, úgy döntöttem, hogy egy hosszabb szünetet tartok, hogy meg tudjam írni a trilógia következő albumát. A járvány bebizonyította, hogy a döntésem, miszerint otthon maradok, jó ötlet volt. Végül több, mint másfél évet töltöttem a lemez megírásával. Egy csomó olyan döntést hoztam meg ezidő alatt, amit nem tudtam volna, ha a járvány nem tör be. Azt akartam, hogy az egész lemez olyan masszív legyen, amennyire csak lehet. Nincs gitár a lemezen, mindent szintetizátorral vettem fel. Habár először ötletem sem volt, hogy szóljon a lemez, azt tudtam, hogy masszív és erőszakos kell, hogy legyen."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1716874636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum