RockStation

Állítólag egy olasz arc lesz a Fear Factory énekese

2022. február 28. - theshattered

fear-factory-2021.jpgAntony Hämäläinen, a finn Nightrage énekese elmondta: jó eséllyel egy olasz énekes fog a Fear Factory élén, Burton C. Bell helyén énekelni. Emberünk ezt onnan tudja, hogy ő is ott volt a meghallgatáson, egyben azt is megerősítette, hogy valóban volt női jelentkező is az esélyesek között.

Antony Hämäläinen: "Már tudom, ki lesz az. Nem, nem én. Ez már biztos, hogy nem én. Ez a szerencsétlen része, hogy nem én leszek. Annyit elárulhatok, hogy egy olaszországi személy. Volt ott egy lány is, a pletyka igaz. Az is kiderül majd, hogy ki ő. Egy olyan zenekarban énekel a lány, amiben egy jól ismert producer/zenész is játszik. Nem mondom el ki ő, mert nem lenne fair dolog.

De elmondom, hogy érzem: az olasz arctól és tőlem is voltak jobb jelentkezők. Ez a véleményem. De gondolom nem volt meg a turnés tapasztalatuk, mert csak YouTube-on tolják. Talán ezért nem rájuk esett a választás. De voltak kibaszott jó emberek, akik jobban teljesítettek, mint én.

Remélhetőleg tetszett a srácoknak, ahogy toltam. Örülök neki, ha igen. De tényleg voltak baromi jó arcok. Ha az olasz srác lesz a befutó, az rendben lenne, az király lenne."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2717767390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum