RockStation

Jonathan Davis elárulta, szerinte melyik a leggyengébb Korn-dal

2022. március 13. - theshattered

korn_2021_2.jpgA Korn pályájában van egy hullámvölgy, ezt körülbelül Head távollétével lehet körülírni, már ha nagyon tágra akarjuk tenni ezt az időszakot. Ezzel azért minden bizonnyal kevés rajongó tud ellenkezni. Persze a nevezett "gyengébb" korszakban is készültek erős nóták, ahogy a közös periódus alatt is szellősebb tételek, mégis fura módon az énekes, Jonathan Davis szerint az egyik fénykori, még promós kislemezen is kihozott tételük a leggyengébb alkotásuk.

Jonathan Davis: "Az All In The Family a legrosszabb dalunk valaha. Szörnyű az egész! Mindannyian részegek voltunk a stúdióban én meg rappelni próbáltam. Akkor jól éreztük magunkat, de ma már csak fogom az arcom. Semmi bajom Freddel, de a dal egyszerűen szar. Foskészek voltunk. Nem szabadott volna megcsinálni azt a felvételt."

Pedig aztán anno még élőben is tolták a mókát:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr517778382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum