RockStation

Van esély a Biohazard újraélesztésére!

2022. március 26. - theshattered

biohazard_2014.jpgMár több mint hat éve, Scott Roberts kiválása óta semmit sem tudni a Biohazardról. Billy Graziadei, mint egyetlen aktív tag a BillyBiót tolja, a többiek meg... Hát, vannak. Graziadei viszont nem zárja ki az esélyét annak, hogy valamikor visszatérnek a deszkákra! Ha minden úgy alakul, már támadnak is!

Billy Graziadei: "Sűrűn beszélgetünk. Evannel egy barátunk, Scott megemlékezésén találkoztam, nagyszerű érzés volt újra látni. Danny, Bobby és én gyakran beszélünk egymással, a világjárvány alatt többen is jelezték, hogy szívesen játszanának velünk basszusgitáron. Ez alatt az időszak alatt végig kapcsolatban maradtunk és volt egy őszinte beszélgetésünk. Lényegében arra jutottunk, hogy túl rövid az élet. Ha más hasznunk nincs ebből a járványból, akkor legalább csináljunk valamit, élesszük újra a zenekart.

Én vagyunk az egyetlen, aki még mindig aktívan zenél közülünk. A srácok mindig tesznek-vesznek valamit, én viszont olyan vagyok, hogy csak azzal foglalkozok, amit igazán szeretek. Ilyen vagyok, ez hajt engem előre.

A Biohazard mindig is egy hangulatdolog volt. Nincs olyan, hogy leülünk és leszögezzük, hogy 2023-ban csinálunk egy lemezt. Vagy hogy menjünk turnéra és majd a felénél kiadunk egy albumot. Üzleti értelemben jó döntés lenne. Ha már korábban is meglett volna az az üzleti érzékem mint most, jóval sikeresebb lettem volna. De ahogy mondtam is, ez sosem volt a célom. Most sem az. A célom elsősorban a zene és a művészet. Biztos, hogy nem kapok semmi nagyobb elismerést addig, amíg meg nem halok, de ez rendben is van. Van más módja annak, hogy kifizessem a számlákat és van egy nagyszerű feleségem, aki támogat engem.

Szóval a Biohazard a hangulatról szól. Amikor a bolygók összeállnak és minden összejön, nekifogunk. Voltak már különböző csavarok és fordulatok a történetünkben, így el tudom képzelni, hogy lesznek a jövőben is. A világjárvány volt a legőrültebb kibaszott csavar, amit valaha el lehetett képzelni, érted mire gondolok."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8317789574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum