RockStation

Nagylemezre készül a Coroner!

2022. május 26. - theshattered

coroner_band_2016.jpgNo, ezt is megéltük! 1993 után új nagylemezre készül a Coroner! A 2010-ben újraélesztett svájci thrash csapatnak ez lesz az első anyaga Diego Rapacchiettivel, az "új" tag még 2014-ben csatlakozott a zenekarhoz.

Tommy T. Baron: "Igen, tudom hogy már évek óta ígérgetem... Igen, az emberek már viccet csináltak ebből az egészből, amit teljesen megértek. De tudod, az élet néha nem egyszerű. Viszont megkezdtük a tényleges felvételeket. A dobokkal kezdtünk, hat dalt már teljesen felvettünk és másik kettő is készen van, ezekről Ron részei hiányoznak. Aztán még egy másikat is meg kell írni, majd ezzel is még stúdióba megyünk és felvesszük. Aztán meglátjuk, mi lesz."

"Lemezproducer vagyok. Egész nap zenekarokkal dolgozok. Olyan kilenc órán keresztül veszünk fel naponta egy csapattal. Ezután nem tudsz hazamenni és dalokat írni. Egyszerűen lehetetlen. Minden kreativitásod elfogy napközben."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8117840629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum