RockStation

Jó Éjszakát! 3 - Itt a ZPZ új lemezének következő előzetese

2022. május 28. - sunthatneversets

zpz_2022_05.jpg

Jövő héten érkezik a ZPZ új nagylemeze, amely a sokatmondó GRRRHHHOOO!!! címet kapta. Ehhez érkezett most meg a következő előzetes, sőt a Jó Éjszakát! 3 című dalhoz videó is készült.

"A filmecske sem képi világában, sem energiaszintben nem fogja elősegíteni a hallgatóság részére a címben felkínált nyugodt pihenést, a végén a csattanó vonatkozásában pedig mindenki maga döntse el, hogy ez tekinthető-e ' happy end'-nek." - tették hozzá a srácok.

❗️ÚJ FACEBOOK OLDAL - NYOMJ EGY LIKE-OT AZ ÚJRA IS❗️
A zenekar régi face oldalát feltörték, de amit Vietnám elvett, a zenekar kamatostul visszaadja ITT.

A "köcsögmetál" és "trash & roll" önmeghatározás mellett és két album után pontosan tudjuk, mit várhatunk egy ZPZ lemeztől: cinikus és vicces szövegekkel, nyers riffekkel érkezik a harmadik korong egy velőtrázó “GRRRHHHOOO!!!” kíséretében! Megjelenik a júniusi HammerWorld magazin mellékleteként!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6517842399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum