RockStation

Zombiapokalipszis a Bloodbath új videójában

2022. június 29. - sunthatneversets

bloodbath_2022_1.jpg

Április végén írtuk meg, hogy új lemezen dolgozik a legendás szupergrup, a Bloodbath. A Nick Holmes (Paradise Lost) ének, Anders Nyström (Katatonia) gitár, Tomas Åkvik (Lik) gitár, Jonas Renkse (Katatonia) itt basszusgitár és Martin Axenrot (ex-Opeth) dobos alkotta formáció közleményben tudatta a nagyérdeművel, hogy a Napalm Recordshoz szerződött egy következő izgalmas fejezetre.

Nos az izgalmas fejezet egy hatodik nagylemez képében jelenik meg, melynek címe Survival of the Sickest lesz és szeptember 9-én érkezik majd. A lemezen olyan vendégek teszik tiszteletüket, mint Barney Greenway, a Napalm Death frontember, Luc Lermay a Gorguts-ból és March Grewe a Morgoth-ból. Van már új dal is, igaz zombihorrorral, a címe Zombie Inferno. Csudálatos!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10017870755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum