RockStation

Black Thunder Part 1 - Új dal jött a The HU-tól

2022. július 08. - sunthatneversets

the_hu_2022.jpg

A mongol The HU igazi unikum a rockszénában, hiszen a metalt tradicionális mongol hangszereken és énektechnikával adják elő. Első lemezük már három éve jelent meg és az azóta elég szépen meghízott rajongótábor bizony várta a folytatást, amely hamarosan érkezik is. Korábban egy előzetest már mutattunk, most megérkezett a második is Black Thunder Part 1 címmel. Aki még nem tudná, annak mondjuk, hogy a The Hu is fellép majd hazánkban, a nyolctagú brigád hadjárata november 8-án éri majd el Budapestet, a helyszín az Akvárium lesz. Facebook esemény ITT.

Update: A zenekar új albuma szeptember 2-án érkezik a Better Nosie Music gondozásában Rumble Of Thunder címmel és 12 dal kap majd rajta helyet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4817877635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum