RockStation

Kibővített változatban is megjelent a The HU legutóbbi albuma

Extra adag hunnu rock

2023. június 30. - moravsky_vrabec

thehu2023.png

A mongol The HU eddigi pályafutása igazi sikertörténet: két nagylemez, önálló turnék, különféle kitüntetések és rangos kollaborációk jelzik mindezt. A kettes albumuk (Rumble of Thunder) tavaly jelent meg, és most bónuszokkal felturbózott deluxe változatban is elérhető.

A The HU különlegessége, hogy a rockzenét mongol népi hangszerekkel és hagyományos torokénekkel gazdagítják, az így létrejött stílust ők hunnu rocknak nevezik. A teljes nevén Rumble of Thunder Deluxe Album immár 20-tételesre gyarapodott, ami bőven 100 perc feletti játékidőt jelent. A hét új bónuszdalból négy akusztikus felvétel (Bii Biyelgee, Black Thunder, This is Mongol és Mother Nature), a többi három pedig kollaboráció William DuVall, Serj Tankian, DL (Bad Wolves) és az LP néven alkotó Laura Pergolizzi közreműködésével. 

thehudeluxe.jpg

A zenekar jelenleg is turnézik, ha szeretnéd élőben is megtapasztalni a hunnu rock varázsát, július 17-én a Budapest Parkba érdemes ellátogatni. Ha további érdekességeket olvasnál a zenekarról, hadd ajánljuk tavaly őszi interjúnkat - ERRE tessék! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5718156388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum