RockStation

Már meg is van Alice Cooper új gitárosa

Nita Strauss pedig Demi Lovato turnézenekarában folytatja

2022. július 16. - moravsky_vrabec

alicecooper2021.jpeg

A hét egyik váratlan híre volt, hogy Nita Strauss nyolc év után kilépett Alice Cooper kisérőzenekarából, és a szóló-koncertdátumait is lemondta. A meglehetősen ködösen megfogalmazott bejelentés ellenére persze a háttérben már minden le volt zsírozva. 

Az Alice Cooper tábor gyorsan közhírré tette, hogy már meg is van az új (vagyis régi-új) gitáros, Kane Roberts. Az őszi koncerteken már ő fog játszani Tommy Henriksen és Ryan Roxie mellett. Bizony, az Alice Cooper Band is azon kevesek közé tartozik, akik három gitárossal állnak ki. Kane egy komoly katalógussal rendelkező zenész, aki korábban már játszott Alice Cooperrel - lemezen és koncerten is - de szólóban és bérzenészként is mozgolódott. Arról egyelőre nincs bővebb hír, hogy a készülő AC anyagokon játszik-e majd. 

nita_strauss_01.jpg

Ami pedig a tékozló leányt illeti, a pletykák hamar beindultak vele kapcsolatban, és ahogy legtöbbször lenni szokott, igaznak bizonyultak. Nita Strauss - elsőre váratlan módon - Demi Lovato zenekarában fog gitározni. Ő talán kevésbé ismert a magunkfajták számára; Disney-gyerekszínészként kezdte, később a színészet mellé bejött az éneklés és a dalszerzés is. A megjelenés előtt álló új lemeze (Holy Fvck címmel) rockosabb hangot üt meg, így a másfél hónaposra tervezett őszi turnéján is ennek megfelelő haderővel fog kiállni. Az első új dalát csütörtökön mutatta be Jimmy Kimmel esti showműsorában, immár Nita Strauss-szal megtámogatva, erről egy videót is tudunk mutatni. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5217884103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum