RockStation

Bemutatkozik nektek és nekünk (is) a Dishonored By Silence

2022. augusztus 18. - KoaX

dishonor.jpg

DISHONORED BY SILENCE egy viszonylag új csillag a hazai metal egén. A srácok megkértek, hogy mutassuk be a hamarosan megjelenő albumuk promó dalait. Mi meg nem leszünk rossz arcok, teret adunk a hazai zenekaroknak. A tovább gomb használata után megtaláljátok a zenekar, hogyan is vélekedik magáról, illetve pár zúzósabb dalocskát is.

"A zenekar 2020-ban alakult, a mai végleges formáció 2022-ben jött létre. Az első (bemutatkozó) lemezünket 2022.Nov.1.-én  tervezzük megjelentetni ami a "Lost Sinners" nevet viseli. Erről az albumról már 3 dalt is közzétettünk , köztük a legelső a "Stay N' Stuck" már januárban kint volt youtubeon. A harmadik dal pedig magát a címadó szerzemény a "Lost Sinners" nevét viseli. Igyekszünk nem leragadni egy adott zenei irányzatnál, hanem minél több stílusjegyet ötvözni a dalainkban, ezért nincs két ugyan olyan dalunk már most az első albumon sem.A számaink, témájukat tekintve mélyebb filozófiai kérdéseket érintenek, ezért is szeretnénk minél több emeberhez eljuttatni a gondolatainkat, illetve át adni egy fajta érzést a zenénkkel. Szeretjük feszegetni a határokat, a szövegek szó kimondóak, nem vagyunk a kertelés hívei."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1717908807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum