RockStation

Megjelent a The Way We Are bemutatkozó anyaga

2022. szeptember 21. - theshattered

thewayweare2022.jpgKétoldalas kislemezzel mutatkozik be a tavaly tavasszal alakult The Way We Are. A többféle stílust, így a hardcore punkot, metalcore-t, thrash-t és groove metalt összevonó zenekar legközelebbi bulija október 31-én lesz az Analogban, ahol az Overcasttal zajonganak majd kicsit.

A budapesti The Way We Are zenekar a 2021-es év tavaszától vehető élő sejtszerveződédesnek – ekkor zajlottak az első próbák, és ezután íródott saját dalaik többsége is.

Zenéjükben egyaránt fellelhetőek a hardcore punk, a metalcore, a thrash metal és groove metal elemei is, és ezzel a sokszínűséggel bajba is sodorják magukat, mivel nem erősségük a műfajmeghatározás.

thewaywearedeathlesssalvation.png

Hasonlóan sokrétűnek tekinthetők dalszövegeik témái is, melyek hol az emberi érzelmekről, hol politikáról, társadalomról,
történelemről, illetve a természetről vagy misztikumokról szólnak; céljuk minél több embernek új perspektívákat mutatni dalaik sorain keresztül.

A fentebb taglalt eklektika első publikussá váló leképződése a Botlik Mátyás keze alatt a Grenma Studioban készült, szeptember 15-én megjelent kétoldalas, Deathless Salvation című single, mely az összes nagyobb zene megosztó platformon elérhető.

Tagság:
Bodrogközi Balázs „Lyason” - gitár
Balog Attila – gitár
Rásó Attila – basszusgitár
Forstner Tamás – dob
Lovas Bence – ének

Facebook: https://www.facebook.com/bandtwwa
Instagram: https://www.instagram.com/bandtwwa/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5917935482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum