RockStation

Új helyre kerül a Volbeat koncert!

2022. október 20. - theshattered

volbeat_2021_1.jpgA nagy érdeklődésre való tekintettel az eredetileg a Barba Negrába tervezett Volbeat koncert átkerül az MVM Dome-ba. A koncert minden más paramétere, azaz a dátum (november 5.) és az előzenekarok nem változnak. A bulira a Skindred és a Bad Wolves fog bemelegíteni, úgyhogy illik időben érkezni. Az eddig megvásárolt jegyek természetesen érvényesek lesznek az új helyszínre is.

Ezúton értesítjük a rajongókat, hogy a budapesti Volbeat koncert helyszíne megváltozott, az eredetileg tervezett Barba Negra helyett a hatalmas érdeklődés miatt az MVM Dome-ban kerül megrendezésre 2022. november 5-én.

A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új helyszínre, nem igényelnek további tennivalót.

Amennyiben kérdése lenne belépőjegyei kapcsán, a support@funcode.hu email címen tudnak rá választ adni.

A dán rock'n'roll lázadók, a Volbeat tagjai bejelentették Servant Of The Road elnevezésű világkörüli turnéjuk 32 állomásos európai szakaszát, amelyen - a kontinensen - a Skindred és a Bad Wolves melegíti majd be a közönséget az igazi intenzív élmény érdekében.

"Végre, ennyi távollét után, nagyon örülünk, hogy egy igazán jó kis Volbeat turnéval lephetjük meg a rajongókat Európában és az Egyesült Királyságban. Nagyon izgatottak vagyunk, és alig várjuk, hogy mindenkivel találkozhassunk! Rendkívül hálásak vagyunk, hogy magunkkal vihetjük a Skindred-et és a Bad Wolves-t is az útra, és megoszthatjuk az élményt ezekkel a fantasztikus zenekarokkal, akiket van szerencsénk a barátainknak nevezni."

A Louder magazine szerint a Volbeat zenéjében "titán heavy metal riffek ütköznek rock 'n' roll groove-okkal", mindemellett a rajongók a banda klasszikus nótáinak, és a rajongók kedvenceinek keverékére számíthatnak a koncerteken, kiegészítve az új album dalaival.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5917958556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum