RockStation

Új év, új energiák az Omega Diatribe fedélzetén!

2023. január 03. - sunthatneversets

omega_diatribe_press_2023.jpgVáratlan fordulattal indítja a 2023-as évet a budapesti extrém groove metal csapat, hiszen a hétfői bejelentésük alapján két tag is lecserélődött a zenekarban, mégpedig Höflinger Tamás gitáros, aki durván 6 évet húzott le a bandában, valamint Szabó Dániel dobos, aki 2 évig ütötte a bőröket az együttesben. A helyükre Kelemen János (Sleepless, Eagle Has Landed) gitáros, valamint Gróf Adolf (Eagle Has Landed) igazolt le. Idén már az új felállással indulnak turnéra és íródnak az új dalok, amiknek a megjelenési ideje és formája egyelőre kérdőjeles.

Hájer Gergő (gitáros) az alábbiakat mesélte a tagcseréről:
Ilyenkor mindig szaftos, bulvár-storykat szeretnének olvasni az emberek, de sajnos csalódást kell okoznom (nevet). Nincs semmi dráma! A zenekar működését a házassághoz tudnám hasonlítani, csak még nehezítettebb pálya, mert 5-en vagyunk. Folyamatosan alakulunk, formálódunk, mint zenekar, de közben párhuzamosan az egyének is változnak, mint önálló individuumok.
Idővel átveszik a prioritást más dolgok az életben, a fontossági sorrend pedig átalakul. Ilyenkor ezt fel kell ismerni és ha már nehézzé válik az együttműködés, akkor cselekedni kell annak érdekében, hogy meg tudjon maradni a jó kapcsolat, ahogy ez a mi esetünkben is történt.
Tomi és Dani szerves részét képezték a zenekarnak, nagyon köszönjük nekik mind azt az energiabefektetést amit a zenekarba tettek az évek alatt és csakis a legjobbat kívánjuk nekik az élet bármely területén, ahol érvényesülni szeretnének!

Az előző felállással készült utolsó, My Sphere címet viselő klipet alább láthatjátok:

Az idei turnédátumok hamarosan felkerülnek a zenekar közösségi oldalaikra, kövessétek figyelemmel!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2118016984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum