RockStation

4 gitármágus Budapesten

Gus G, Batio, Robertson és Martongelli: közös turnén érkezik a négy gitáros májusban, jön az Electric Guitarlands

2023. április 27. - sunthatneversets

electric-guitarlands.jpg

Fantasztikus zenés estet kínál az a négy gitáros, akik a világ legjobb rockzenészei között vannak, és most közösen indulnak turnéra, hogy Electric Guitarlands címmel egy kétórás műsorral nyűgözzék le a hallgatóságot. Michael Angelo Batio, Gus G, Rowan Robertson és Andy Martongelli budapesti fellépésére május 3-án kerül sor az Analog Music Hallban. /Fotó: Roberto Scorta/

A négyes tagja a Chicagóból indult Michael Angelo Batio, aki szólókarrierje mellett a Nitro zenekar szólógitárosaként vált ismertté, jelenleg pedig a Manowar turnégitárosaként is zenél. Itt lesz a legendás görög gitáros, Gus G is, aki majd egy évtizedig játszott Ozzy Osbourne zenekarában, és a Firewind alapítójaként ismert. Itt lesz még a tehetséges angol gitáros, Rowan Robertson, aki anno 17 évesen került be Ronnie James Dio zenekarába néhány évre. A negyedik fellépő pedig az ismert olasz gitáros, dalszerző és producer, Andy Martongelli, aki többek között David Ellefson saját zenekarában is gitározott.

E négy gitárhős egy olyan programot állít össze, ami mindannyiuk szólókarrierjéből tartalmaz dalokat, és többek között olyan klasszisoktól is eljátszanak néhány számot, mint a Van Halen, a Pantera, a Black Sabbath, a Dio vagy a Megadeth. Természetesen előkerül majd Batio legendás duplanyakú gitárja is egy szóló erejéig. A négyessel együtt érkezik Francesco Caporaletti basszusgitáros (The Gang, Vinnie Moore), Roberto Pirami dobos (Vinnie Moore, Michael Angelo Batio Band) és Riccardo Curzi énekes. További infók a koncertekről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8518111728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum