RockStation

Pennhurst a MetalDays fesztiválon

2023. május 03. - rockstation

metaldays.jpgAz a megtiszteltetés érte a Pennhurst zenekart, hogy ők is ott lehetnek Európa egyik legnagyobb és legjobb metálfesztiválján a szlovéniai MetalDays-en. A fesztivál minden évben lehetőséget ad feltörekvő zenekaroknak, hogy megmutassák magukat a szlovén közönségnek. Idén is több mint százötven jelentkező volt a világ minden pontjáról arra a húsz helyre, amelyiknek egyikére sikerült a Pennhurstnek bejutni. Ennek értékét az is fokozza, hogy a csapat évek óta magyar nyelven alkot, így a Velenjében, július 30 és augusztus 5. között megrendezésre kerülő fesztiválon is magyarul fognak egy hatalmas bulit csapni.

A MetalDays-en idén olyan nagyágyúk lépnek fel a teljesség igénye nélkül mint a: Kreator, a Bullet for my Valentine, az In Flames, az Obituary, a Heaven Shall Burn, a Helloween, a Paradise Lost vagy épp a Biohazard. A banda épp második albumán dolgozik, amelyről nem olyan régen látott napvilágot egy új klipes dal Újjáéledt címmel.

Web:https://www.pennhurstband.com
Facebook:https://www.facebook.com/pennhurstband
Instagram: https://www.instagram.com/pennhurstzenekar/
Youtube: https://www.youtube.com/@Pennhurstband_official

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8018115492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum